Præsentation af os – Kennel Ollegaarden
 

Præsentation af os

Vi bor i Odsherred i et meget naturskønt område sammen med vores to døtre, 2 hunde og 2 katte. Vi har gennem årene brugt en stor del af livet på nærmest alle former for hundetræning og udstillinger. Vi har dyrket agility, rally, tricks og lydighed. Vi har haft Hyrdehunde siden 1987 og fik vores første Border Collie i 2018 efter at have ledt efter drømmehunden i mange år. Vi adopterede It’s All Mine Yippie Ya Yeah og dermed blev drømmen opfyldt. 

Peter er håndværker og jeg (Christina) er dyrlæge. Jeg har arbejdet som forsker og har en ph.d indenfor arvelige epilepsiformer hos hunde. Derudover har jeg en række efteruddannelser såsom veterinær kiropraktor, master familiedyrssygdomme indenfor specialiseringen kirurgi og er også fagdyrlæge. Som det måske fremgår er jeg fuldstændig gal med dyr og især hunde og katte. Jeg har ønsker mig en hund siden jeg var 4 år gammel og at være dyrlæge siden jeg var 5.

Jeg har DKK’s opdrætteruddannelse og er meget bevidst om det store ansvar som man har som opdrætter. 

Vores mål er at avle hunde som er sunde i krop og sjæl. De hvalpe vi ønsker at lave skal gøre noget godt for racen frem for noget skidt. Vi ved at jobbet kan være svært men vi gør vores allerbedste.

Vi er naturligvis medlem af DKK og Den Danske Border Collie Klub. 

Vi har sjældent kuld og sælger kun hvalpene til mennesker som vi mener kan give vores 4-benede pelsbørn det bedste liv!

Kontakt os gerne for en snak. 

 

Ollegaarden 2004
Ollegaarden 2004

 

Kennel Ollegaarden ©2023. All Rights Reserved.
Powered by WordPress. Theme by Phoenix Web Solutions